Vágólapra másolva!
Serena Williams bejutott a negyeddöntőbe a római salakpályás tenisztornán, a világelső két szettben, 7:6, 6:1 győzte le honfitársát, Christina McHale-t a nyolcaddöntőben. A hír önmagában nem lenne szenzáció, de annak ismertében igen, hogy Serenát rosszullét és hasmenés gyötörte a meccs előtt, ugyanis belekóstolt kutyája ételébe.

Óriási butaságot csinált Serena Williams, az amerikaiak világelső teniszezője ugyanis a római torna nyolcaddöntőjét megelőzően mintegy előkóstolóként belekanalazott kutyája, Chip ételébe. A szálloda egy speciális lazacos-rizses menüt készített a Yorkshire terriernek.

„Úgy gondoltam, olyan jól néz ki, megkóstolom. Nem kellett volna, furcsa tisztítószer íze volt. Aztán két órával később rohanhattam a vécére, olyan rosszul voltam, azt hittem, elájulok” – nyilatkozta.

Nem kellett volna... Forrás: Snapchat

Hozzátette, nem tudja, hogy mit tesznek ezekbe a kutyakajákba, de Chipnek tetszett.

„Nem hiszem, hogy emberi fogyasztásra alkalmas. De ezt rá kellene írniuk” – mondta, majd bár betegnek érezte magát, kiállt a honfitárs elleni mérkőzésre, és 7:6, 6:1 legyőzte honfitársát, Christina McHale-t a nyolcaddöntőben.

Serena Williams és Chip Forrás: AFP