Ana Ivanovic nagy bejelentésre készül szerdán

2016 French Open second round match - Kurumi Nara vs Ana Ivanovi Japan France 2016 Serbia May Paris French Open Tennis tournament Roland Garros Second round round French Open tennis tournament Ana Ivanovic women's single Kurumi Nara women's single second
PARIS, FRANCE - MAY 26: Ana Ivanovic of Serbia returns to Kurumi Nara (not seen) of Japan during their women's single second round match at the French Open tennis tournament at Roland Garros in Paris, France on May 26, 2016. Mustafa Yalcin / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
A korábbi világelső női teniszező, a szerb Ana Ivanovic a közösségi oldalán készül egy "fontos bejelentésre". A találgatások elindultak, hogy vajon babát vár vagy visszavonul. Vagy mindkettő?

"Kedves barátaim és szurkolóim. Figyeljétek holnap délután 6-kor a Twitter-oldalamat, ahol élőben fogok valami fontosat megosztani veletek" - jelent meg a titokzatos üzenet Ana Ivanovic közösségi oldalán kedden este.

Hogy mi lehet az a fontos dolog, amit élő videós közvetítésben kell tudatni a majd' 3,3 milliós Facebook-táborral magyar idő szerint este 7-kor? Nos, a találgatások két irányban indultak el: egyesek szerint a mosoly arra enged következtetni, hogy nem a visszavonulását fogja bejelenteni a korábbi Roland Garros-győztes és világranglista első (mindkét esemény 2008-ban történt), hanem azt, hogy anyai örömök elé néz.

Vagy-vagy

Ivanovic idén júliusban ment hozzá a korábbi német válogatott focistához, Bastian Schweinsteigerhez, és nem lenne meglepő, ha 29 évesen úgy gondolná, hogy szünetet tart, és majd a szülés után újra felveszi a profi tenisz fonalát.

Mások ellenben már azt pedzegetik, hogy a nem éppen rózsásra sikerült 2016-os szezon volt Ivanovic hattyúdala.

Az egykori világelső az idei évben nem nyert egyetlen tornát sem

(2003-as profi debütálása óta összesen 15 WTA-tornát nyert), hat tornán is az első körben búcsúzott, a világranglistán pedig visszacsúszott a 65. helyre.

Szerdán este 7-kor már okosabbak leszünk, és várhatóan mindkét kérdésre választ kapunk.