Shane Tusup: Katinka megcsalt, soha nem szeretett igazán

Hosszú Katinka, Shane Tusup
Az öröm pillanatai Rióban, a 2016-os olimpián, ahol Hosszú Katinka három olimpiai aranyat nyert
Vágólapra másolva!
Shane Tusup csütörtök este a Facebookon tett közzé egy a rajongóinak szánt levelet, melyben tiszta vizet önt a pohárba.

Hosszú Katinka edzője-férje megerősíti, amit Hosszú Katinka is közölt a nap folyamán, azaz nem folytatják sem magánéleti, sem sportszakmai kapcsolatukat.

Shane nem kertel, a levélben alaposan kiteregeti a szennyest: írása szerint Hosszú Katinka lépett ki a házasságukból azzal, hogy félrelépett edzőpartnerével, Dudás Dániellel. Mint írja, teljesen vak volt, ugyanis semmit nem vett észre ebből még 2017 novemberében.

Hosszú Katinka húsvétkor ismerte el a félrelépést, de mivel Tusup hisz a házasság intézményében, megígérte, hogy dolgozni fog azon, hogy túl tudjon lépni a történteken. Tusup mindent megtett ezért, de viszonzásul nem kapott semmit, egyedül dolgozott azon, hogy elfelejtsék a múltat, Hosszú pedig másodszor is Dudás felé fordult, ahonnan már nem volt visszaút.

Az öröm pillanatai Rióban, a 2016-os olimpián, ahol Hosszú Katinka három olimpiai aranyat nyert Forrás: Illyés Tibor / Dave Hunt - MTI

Visszatekintve az elmúlt tíz évre, Tusup már abban sem biztos, hogy Hosszú Katinka elköteleződése valódi volt. Tusup elmondása szerint az életét tette fel arra, hogy vért és verejtéket nem sajnálva megvalósítsák Katinka gyerekkori álmait. A kapcsolatuk, úgy érzi, ezek után hazugságokra épült, és most már biztos benne, hogy Katinka soha nem is szerette.

A nap folyamán először Hosszú Katinka jelentkezett bejegyzéssel, miszerint visszavonhatatlanul elválnak útjaik Tusuppal, majd az este folyamán eltűnt a Facebookról Hosszú Katinka oldala.