Nagy visszatérők az Australian Openen

2018 US Open - Day 13 GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment Celebrities
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 08: Serena Williams of the United States picks up her smashed racket during her Women's Singles finals match against Naomi Osaka of Japan on Day Thirteen of the 2018 US Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center on September 8, 2018 in the Flushing neighborhood of the Queens borough of New York City. Jaime Lawson/Getty Images for USTA/AFP
Vágólapra másolva!
Az idei ausztrál nyílt teniszbajnokság kihagyása után jövőre ismét ott lesz a mezőnyben a volt világelső Serena Williams és Andy Murray.

A melbourne-i szervezők szerdán közölték, hogy az egyéniben 23-szoros Grand Slam-bajnok Williams és a háromszoros GS-győztes skót is jelezte indulását januárban. Amikor a 37 éves Williams tavaly megnyerte az Australian Opent, már nyolchetes terhes volt, és kislánya születése miatt idén nem utazott el Melbourne-be.

A 31 éves Murray csípősérülés miatt alig versenyzett ebben az évben, és jelenleg csak 259. a világranglistán, de kihasználta az úgynevezett "védett rangsor" szabályt, amellyel a sokáig sérült játékosok nevezését segíti a nemzetközi szövetség.

A rendezőknek minden okuk meglehet az elégedettségre, mivel a nőknél a legjobb 102, míg a férfiaknál a legjobb 101 teniszező jelezte indulási szándékát a január 14-én elrajtoló Grand Slam-tornán.