Vágólapra másolva!
Nico Hülkenberg szerint minden adott ahhoz, hogy jövőre ne tartalékosként, hanem versenyzőként alkalmazza a Force India. Veszélyben Adrian Sutil helye.

Továbbra sem döntötte el (és még sokáig nem is fogja) a Force India, hogy a 2012-es idénynek milyen felállással vág neki, Adrian Sutil és Paul di Resta mellett a tartalékos Nico Hülkenberg is esélyes egy versenyzői szerződésre. Hülkenberg úgy érzi, reális esélye van arra, hogy elfoglalhassa honfitársa, Sutil helyét, di Restát ugyanis feltétlenül szeretné megtartani Vijay Mallya csapatfőnök.

"Jól beilleszkedtem a Force Indiánál, jó esélyem van arra, hogy jövőre újra versenyezzek" - jelentette ki Hülkenberg, hozzátéve, hogy több csapat is érdeklődik iránta. Sutil is tisztában van vele, hogy veszélyben a helye, bár úgy véli, hogy továbbra is ő jelenti a legjobb opciót a csapat számára.

"Nico nagyon jól teljesített a Williamsnél tavaly, megérdemel még egy esélyt" - nyilatkozta Sutil. "Természetesen tudok a rólam szóló hírekről, de hűséges vagyok, számomra a Force India az első. Jó úton haladunk, hihetetlenül kis költségvetésünk ellenére az ötödik legjobb alakulat vagyunk, miért kellene mennem?"

Forrás: Force India