Vágólapra másolva!
Kifecsegte a spanyol televízióban legnagyobb titkát Ronaldo, a Real Madrid brazil csatárcsillaga. A Japánban és Dél-Koreában rendezett idei világbajnokság gólkirálya kijelentette, hogy sikerének titka a mérkőzések előtt élt szexuális élet. Kiderült az is, hogy bokasérülés miatt tovább késik bemutatkozása új együttesében.
EPA
Ronaldóéknál mindig "a másik" irányít
Fotó: EPA


"Egyszerű a dolog: egy kis szex a mérkőzések előtt feltétlenül jót tesz, az én sikeremnek legalábbis ez a titka" - hökkentett meg mindenkit a támadó a spanyol televízióban.

A 26. születésnapját vasárnap betöltött játékos a helyes "taktikát" is elárulta a nézőknek, mint mondta, nem szabad ész nélkül nekiesni a prédának. "Passzív szereplőként kell részt venni az aktusban, hagyni kell, hogy a másik irányítson. Ettől az ember feltöltődik energiával, s emelkedett hangulatba kerül. Vigyázni kell persze, nem szabad semmit túlzásba vinni, mert az ágyban elpocsékolt erő később nagyon hiányozhat a pályán."

Hogy ez a passzív szerep egész pontosan mit is jelent, arról Milene Domingues, a futballista 22 esztendős, szőke felesége nem kívánt tájékoztatást nyújtani.

Reális, hogy Ronaldo Realos!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=46735

Időközben az is kiderült, hogy Ronaldo nem mutatkozhat be a Genk elleni Bajnokok Ligája-találkozón a Real Madridban, kisebb bokasérülése miatt ugyanis pihenőt írtak elő számára az orvosok. Vicente del Bosque vezetőedző csalódottan vette tudomásul, hogy nem számíthat nemrégiben szerződtetett sztárjára, de mivel a brazil egészségét tartja elsődlegesen szem előtt, tudomásul vette a doktorok határozatát.

"Sérülése egyáltalán nem súlyos, ráadásul öt évre igazoltuk le, nem pedig egy mérkőzésre" - bölcselkedett a tréner.