Vágólapra másolva!
Elégedetten nyilatkozott Dzsudzsák Balázs bemutatkozásáról Szergej Szilkin, a Dinamo Moszkva vezetőedzője a CSZKA Moszkva elleni 1-1-es döntetlent követően.

Dzsudzsák Balázs gólpasszal mutatkozott be új klubjában: a magyar válogatott futballista csapata, a Dinamo Moszkva 1-1-es döntetlent játszott a CSZKA Moszkva vendégeként.

A mérkőzés után Szergej Szilkin vezetőedző is elégedetten beszélt a magyar középpályásról.

"Minden játékos támadókészsége függ a partnerektől. Az első félidőben és a második játékrész elején Dzsudzsák nagyon kevés labdát kapott, a támadásaink többnyire középen futottak, de a meccs végén megmutatta erejét" - fogalmazott szakvezető, hozzátéve, elégedett a magyar játékával, hiszen a gólpassz az ő nevéhez fűződött.

Szilkin elmondta, csapata saját dolgát nehezítette meg a korán bekapott góllal, de megérdemelték végül az egy pontot.

Kuranyi furcsa cseréjével kapcsolatban viszont értetlenkedését fejezte ki: "Ugyan tolmács segítsége nélkül, de mondtam neki, hogy melegítsen. Egyszerűen nem értett meg."

A német támadó a második félidő elején még a kispadon vetkőzött, ám a játékvezető nem várta meg, hogy játékra kész legyen, és elindította a meccset. Így a Dinamo két percig emberhátrányban futballozott.