Vágólapra másolva!
Orosz sajtóértesülések szerint a Fenerbahcéban szerepelő Miroslav Stoch felkeltette a Dinamo Moszkva érdeklődését. A szlovák balszélső komoly konkurenciát jelenthet Dzsudzsák Balázsnak a moszkvai csapatban. 

A 22 éves baloldali középpályásnak 2016-ig érvénye szerződése van a klubbal, de jó teljesítménye miatt nemrég a Zenit és a Lokomotiv Moszkva is kinézte magának, most pedig a Dinamo Moszkva fontolgatja a szerződtetését.

"Stoch komoly erősítést jelentene a csapat számára, de az is igaz, hogy magas a kivásárlási ára" - idézett a Lifesports.ru egy a Dinamóhoz közeli forrást.

Az érdeklődést a Fenerbahcét irányító Aykut Kocaman is megerősítette, de kiemelte, hogy a csapatának nagyon fontos játékosa a szlovák szélső. "Szeretném, ha minél tovább velünk maradna, de ha olyan ajánlatot kap, ami neki és a klubnak is megfelel, akkor természetesen lehetséges a távozása." Stoch az előző idényben 28 meccsen 10 gólt szerzertt a török csapatban.

A Lifesports.ru hangsúlyozza, a Dinamónál Dzsudzsák Balázsé a szlovák játákos posztja, de hozzáteszi, hogy Stoch a másik szélen, illtve középső középpályásként is bevethető. A hétvégén elkezdődött orosz bajnokság első körében Dzsudzsák balszélsőként játszott, de az edzőmeccseken rendre a fehérorosz Pavel Nehajcsik szerepelt ezen a poszton, és Dzsudzsák volt a jobboldalon.

A Dinamótól a nyáron elment az orosz válogatott jobbszélső, Alekszander Szamedov, így ez átmenetileg hiányposztnak számít az orosz csapatnál. Ezt orvosolhatja a PSV-től szerződtetett Otman Bakkal, de neki idő kell a beilleszkedéshez. A bal oldalon az orosz válogatott Alekszandr Kokorin is szóba jöhet, de ő a nyári Eb-n megsérült, és egyelőre nem tudni, mikot térhet vissza a pályára.