Vágólapra másolva!
Nem érti Mario Götze döntését a 150-szeres német válogatott játékos, Lothar Matthäus. A korábbi magyar szövetségi kapitány szerint a dortmundi játékos becsapta a szurkolókat azzal, hogy aláírt a Bayernhez.

Erős kritikával illette Mario Götze döntését Lothar Matthäus, aki nem érti, hogy a 20 éves dortmundi középpályásnak miért kellett a Bayern Mönchenhez szerződnie.

"A szurkolók joggal érezhetik magukat becsapottnak. Azon kijelentések után, amelyeket Götze tett, teljeséggel megbízhatatlanná vált. Ez árt az egész futballnak" - nyilatkozta Matthäus célozva arra, hogy a fiatal játékos tavaly hosszabbította meg szerződését 2016-ig, és kijelentette, a Dortmunddal szeretne minél nagyobb sikereket elérni.

Az pedig, hogy pont a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-elődöntő előtt egy nappal jelentették be az átigazolást, az Matthäus szerint "tisztességtelen és hihetetlen".

A korábbi magyar kapitány állítja, hogy Götze a huzavona miatt nem tudott koncentrálni a Málaga elleni BL-negyeddöntőn, amelyen számtalan helyzetet kihagyott. "Azzal, hogy végre kiderült, hol folytatja jövőre, talán megkönnyebbült, és ez segít rajta" - mondta Matthäus.