Egyre közelebb a szakadékhoz a Parma

504225867 Parma's midfielder Antonio Nocerino celebrates after scoring during the Italian Serie A football match between AC Milan and Parma at San Siro Stadium in Milan on February 1, 2015. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
Parma's midfielder Antonio Nocerino celebrates after scoring during the Italian Serie A football match between AC Milan and Parma at San Siro Stadium in Milan on February 1, 2015. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
Vágólapra másolva!
A pármaiak csapatkapitánya, Alessandro Lucarelli bejelentette, hogy a csapat vasárnapi, genovai mérkőzését is elhalasztják. Egyre közelebb a véghez az egykor szebb napokat látott klub. 

"Sajnos nem lesz meccs vasárnap, újra meg kell kérnünk a döntéshozókat, hogy halasszák későbbi időpontra a Genoa elleni mérkőzésünket – jelentette be a pénteki edzés után Lucarelli a Parma edzőközpontjában összegyűlt újságíróknak.

A csapatkapitány korábban azt mondta, a játékosok készek kocsival, saját pénzen elutazni Genovába, de miután a városi főügyésszel és a csapat edzőjével, Roberto Donadonival leültek egyeztetni, kiderült, hogy több olyan költség van, amit a játékosok (akik szeptember óta nem kaptak fizetést) nem tudnak állni.

Nincs már, aki segíthetne Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

A február 23-ra kiírt, Udinese elleni meccs után a Genoa ellenit is elhalasztják, de hogy a Parma játszik-e még valaha Serie A-meccset, arra nem fogadnánk nagy összegben.