Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo mániákusan félti az egészségét. A portugál aranylabdás egy interjúban elmondta, a fiával töltött idő tölti fel a legjobban, rengeteget edz, egészségesen táplálkozik, és próbál minél fittebb maradni. Mert van egy nagy félelme. 

„Nem akarok fiatalon meghalni – válaszolta egy interjúban Ronaldo arra a kérdésre, hogy mitől fél a legjobban. – Legalább 80-90 évig akarok élni.”

„Próbálok normális életet élni, minél több időt tölteni a családommal és azokkal, akik közel állnak hozzám. A kedvenc időtöltésem egy ideje az, ha a fiammal játszhatok. Próbálom élvezni az életet, és szerencsére azok, akik körülvesznek, mindig fel tudnak tölteni pozitív energiával. Számomra ez a legfontosabb” – tette hozzá Ronaldo.

Cristiano Ronaldo jótékonykodik Forrás: AFP

A Real Madrid 30 éves játékosa elmondta, igyekszik egészségesen élni, nagyon figyel rá, hogy mit eszik, és mindent megtesz, hogy egészséges maradjon. „Keményen edzek, hogy mindig a csúcsra tudjam járatni magam. Mindig így csináltam az elmúlt 10 évben, és úgy gondolom, sikerrel jártam. Az a célom, hogy én legyek a legjobb, és ezért hajlandó vagyok áldozatokat hozni.”