Guardiola vereséggel tért vissza Münchenbe

fbl Horizontal
Manchester City's new Spanish head coach, Pep Guardiola (L) walks past Bayern Munich's new Italian head coach Carlo Ancelotti (R) prior to the friendly foodbll match between FC Bayern Munich and Manchester City on July 20, 2016 in Munich, southern Germany. / AFP PHOTO / dpa / Sven Hoppe / Germany OUT
Vágólapra másolva!
A bajor klubot a nyáron elhagyó edző éppen volt csapatával találkozott először a Manchester City edzőjeként. Kicsit ugyan, de kikapott.

Már-már törvényszerű, hogy Pep Guardiola éppen volt csapata, a Bayern München ellen játssza első hivatalos mérkőzését új klubja, a Manchester City vezetőedzőjeként.

Nincs harag:

Az Allianz Arénában rendezett mérkőzésen a hazaiaknál nem léptek pályára az Eb-n sokat játszó német sztárok, míg a Cityben nem lépett pályára a két új sztárigazolás, Ilkay Gündogan és Nolito.

A meccs egyetlen gólját a 20 éves Erdal Öztürk lőtte, egy meglehetősen gyengécske lövés jutott be Caballero kapujába.

A City most útra kel Kínába, ahol a Manchester Uniteddel és a Borussia Dortmunddal találkozik, míg a Bayern az ellenkező irányba indul, hogy az Egyesült Államokban a Milannal, az Interrel és a Real Madriddal mérkőzzön meg.