Vágólapra másolva!
A nyár slágertémája a Juventusban futballozó Paul Pogba átigazolása, de a francia középpályás állítólag kijelentette: nem tér vissza a Manchester Unitedhez, marad Torinóban. 

Szinte az egész nyár arról szólt, hogy José Mourinho kérésére a MU mindent megtesz, hogy megszerezze a francia válogatott és a Juventus középpályását, Paul Pogbát.

Az is egyértelműnek tűnt, hogy ha kell, az angolok hajlandóak az ügy érdekében megdönteni az átigazolási világrekordot is, és bőven 100 millió euró felett fizetni a játékosért.

Pogba azt mondja, nem megy sehova

Az angol Mirror beszámolója szerint viszont az ügyletből nem lesz semmi.

A franciaországi Eb fáradalmait az Egyesült Államokban piheni ki Pogba, az IFTV szurkolói Youtube-csatorna stábja pedig a játékos szállása előtt várta a sztár felbukkanását, akitől azt is megkérdezték, marad a Juventusban.

Pogba Forrás: IFTV

"Igen" – válaszolta Pogba a stábnak, miközben dedikált egy Juventus labdát, de bővebben nem kommentálta a dolgot.

Allegri nem aggódik

Ettől persze nem biztos, hogy tényleg így lesz, de egyelőre úgy tűnik, Massimiliano Allegrinek, a Juve edzőjének lesz igaza.

"Akinek lehetősége van távozni a klubtól, nagyon meg kell gondolnia a váltást, hiszen a Juventus most Európa legjobb négy csapata között van" – nyilatkozta korábban a 48 éves vezetőedző, aki hozzátette, nem aggódik a pletykák miatt, melyek szerint a Manchester United csillagászati összegért szerezné meg a 23 éves futballistát, aki 2012-ben éppen az Old Traffordról került Torinóba ingyen.