Ronaldinho helyett fiatalokkal tölti fel a keretét a Chape

elbúcsúztatták a Chapecoense elhunyt labdarúgóit, foci
Relatives of the members of the Chapecoense Real football club team killed in a plane crash in Colombia enter the field during a funeral ceremony at the stadium in Chapeco, Santa Catarina, southern Brazil, on December 3, 2016. The bodies of 50 players, coaches and staff from a Brazilian football team tragically wiped out in a plane crash in Colombia arrived home Saturday for a massive funeral. / AFP PHOTO / Nelson Almeida
Vágólapra másolva!
Sem Ronaldinho, sem más sztárok nem igazolnak a Chapecoensébe. Ezt a klub elnöke, Ivan Tozzo is megerősítette.

"Nem fogunk neves sztárokat igazolni, a mi klubunknál ez soha nem volt szokás – mondta a Marcának Tozzo. – Mindenki tudja rólunk, hogy kis klub vagyunk, amelynek nincsenek meg a forrásai ahhoz, hogy világsztárokat igazoljon."

vagy olyanokat fogunk megkeresni, akik nem kellettek az első osztályú csapataiknak" – erősítette meg a tragikus légikatasztrófában 19 játékosát elveszítő klub elnöke.

Búcsúztatják a Chapecoense elhunyt játékosait Forrás: AFP/Nelson Almeida

Tozzo hozzátette, nem fogadta el a szövetség ajánlatát, hogy a Chapecoense mindenképpen megtarthassa első osztályú tagságát, akárhogy végez is a bajnokságban.

azt szeretnénk, ha ránk is ugyanazok a szabályok vonatkoznának, mint a többi csapatra."

Korábban több sztár ajánlotta fel, hogy segít a Chapecoensének, és a pletykák szerint Ronaldinho már alá is írt a csapathoz, de mindegyik hírről kiderült, hogy kacsa.