Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Egervári Sándor, a magyar fociválogatott szövetségi kapitánya nem lepődött meg azon, hogy a Bayern München legyőzte a Barcelonát a kedd esti Bajnokok Ligája-elődöntőben (4-0), és a Borussia Dortmundot is esélyesnek tartja a Real Madriddal szemben.

"A továbbjutás eldőlni látszik, ez nem nagy meglepetés, mint ahogy az sem, hogy a Bayern megverte a Barcelonát. Bár arra én sem számítottam, hogy ilyen sima lesz a meccs. Lionel Messit évek óta a legjobbnak szavazzák meg, de kedden este ő is besült, nem tudott kiemelkedőt nyújtani" - mondta Egervári, aki szerint a bajorok jelenlegi formáját látva szinte kizárt, hogy a Barcelona öt gólt rúgjon a visszavágón.

"A német foci az elmúlt tíz évben rengeteget fejlődött, a Bayern München racionálisan játssza a játékot. A Borussia Dortmund talán még a Bayernnél is racionálisabb célfocit játszik, és mivel kiváló játékosok is alkotják, ezért nem tartanám meglepetésnek, ha előnyt szerezne a Real Madrid ellen az első meccsen" - fogalmazott Egervári Sándor a másik BL-elődöntővel kapcsolatban.

A dortmundiak szerdán 20.45-kor fogadják a Realt.

Mindent egy helyen az Eb-ről