Vágólapra másolva!
Bár a Zalaegerszeg az egész mérkőzésen mezőnyfölényben játszott, az Újpest taktikus játékkal magabiztos győzelmet aratott, ami azt jelenti, hogy immár nincsen veretlen csapat a Borsodi Ligában.  

Borsodi Liga, 7. forduló
Zalahús ZTE FC - Újpest FC 0-3 (0-1)
Zalaegerszeg, 10 000 néző
V: Makai
ZTE: Turi - Kocsárdi, Csóka (Balog Cs, 46.), Telek, Szamosi - Babati (Szabo, 75.), Molnár B., Urbán, Egressy Bonchis, 85.) - Waltner, Kenesei
Újpest: Posza - Medgyesi, Tamási, Pető Z., Lőw - Erős, Kunzo, Dvéri, Szélesi (Herczeg, 67.) - Vagner (Galaschek, 64.), Tokody (Frunza, 87.)
gól: Dvéri (30.), Erős (71.), Galaschek (90.)
sárga lap: Molnár B. (55.), illetve Erős (5.), Szélesi (11.), Pető Z. (56.)

30. perc: Dvéri Zsolt valószínűleg a szezon gólját lőtte: az újpesti játékmester mintegy negyvenöt méterről a kissé kint álló Turi felett ballal a léc alá ívelt (0-1).

A szünetben hiába volt 8:0 a szögletarány a hazaiak javára, hiába rontott el Waltner két százszázalékos ziccert, hiába tüzelt az exújpesti Urbán Flórián nagy kedvvel (igaz, pontatlanul) távolról, mégis a vendégek vonulhattak egygólos előnnyel a pihenőre. Ami ugyanis nem sikerült Pelének, az összejött Dvéri Zsoltnak, az irányító a felezővonal környékéről emelt az egerszegi kapuba. A szenzációs találat után még nagyobb mezőnyfölénybe került a ZTE, olyannyira, hogy a játékrész hajrájában már zalai hátvédek is többet tartózkodtak a újpesti térfélen, mint a sajátjukon. A Kisteleki-csapat azonban jól védekezett, és sikerült is megőriznie a vezetést a szünetig.

71. perc: Egy újpesti kontra végén Kunzo jó ütemben passzolt Erőshöz, aki a jobbösszekötő helyéről, 12 méterről jobbal a kapu bal oldalába bombázott (0-2).

90. perc: Szabadrúgásból Dvéri ívelte középre a labdát, Galaschek az ötös jobb sarkáról a kimozduló Turi felett a bal sarokba bólintott (0-3).

A második félidőben is a ZTE birtokolta többet a labdát, ám az Újpest egységesen, fegyelmezetten védekezett, és egyre magabiztosabban verte vissza az idő haladtával némileg tanácstalanná váló hazaiak támadásait. A lilák taktikus futballja pedig újabb gólokat eredményezett, előbb egy gyors ellenakció végén Erős talált a kapuba, majd az utolsó percben Galaschek is gólt szerzett. A ZTE veresége után immár nincsen veretlen csapat a Borsodi Ligában.