Vágólapra másolva!
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) döntése értelmében ugyan elmaradtak a Bajnokok Ligája- és UEFA Kupa-összecsapások, de a feleslegesen Bordeaux-ba utazó Debrecen labdarúgócsapata mégis "nyereséggel" zárta a villámlátogatást. A találkozóra szeptember 20-án kerül sor, és a doppingvétség miatt eltiltott Kerekes Zsombor eltiltása egy nappal korábban jár le. Azaz a csatár játszhat a franciák ellen.

Fotó: SZTÁR Sport
Az erőszakos csatár nagy
segítségére lehet a Lokinak
MLSZ

A büntetés tehát szeptember 19-ig szól, és miután kiderült, az UEFA szeptember 20-ra halasztotta a fordulót, a debreceniek azonnal felvették a kapcsolatot a szövetséggel.

"Megkértük az UEFA állásfoglalását az ügyben, ami reményeink szerint legkésőbb hétfőig meg is érkezik" - mondta el a Hajdú-Bihari Naplónak Makray Balázs, a DVSC ügyvezetője. "Bízunk abban, hogy számunkra kedvező lesz a válasz, s akkor Kerekes már a franciaországi meccsen is Pajkos János edző rendelkezésére állhat. Úgy tudom egyébként, hogy az a játékos szerepelhet az európai kupatalálkozókon, akinek az adott napon van a nemzeti szövetség által kiadott játékengedélye, márpedig Zsombinak 20-án már lesz ilyen okmánya."

Korábban: