Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-válogatott kijutott a jövő évi világbajnokságra, ám ha nincsen Beckham utolsó percben elért szabadrúgásgólja, akkor talán a "részeges" futballisták sem ússzák meg. A legújabb hírek szerint ugyanis Lampard és Gerrard mellett a Fowler, McManaman kettős is egy liverpooli bárban múlatta idejét – igaz, még az edzőtáborozás előtt.

Az angol bulvársajtó a kirobbanó ügyek kapcsán megszellőztette, hogy a Real Madrid középpályása, Steve McManaman és a Liverpool csatára, Robbie Fowler késő éjszaka is egy liverpooli bárban (The Living Room) iszogatott, néhány órával az edzőtábor megkezdése előtt. McManaman a Daily Telegraphban válaszolt az őt ért sérelmekre. "Profi labdarúgó vagyok, a legmagasabb szinten játszom és nem szokáson öt nappal a mérkőzés előtt kocsmákba járnom."

Sven Göran Eriksson, Anglia svéd kapitánya felháborodottan támadott a sajtóra, mondván, csak Nagy-Britanniában szokás kiteregetni a szennyest. "Nagyon szomorú, hogy ilyen nevetséges esetekkel kell foglakozni a mindent eldöntő mérkőzés előtt. Spanyolországban a sajtó sohasem ír a játékosok magánéletéről. Teljesen normális, ha egy játékos étkezés előtt bedob egy-két sört, vagy a mérkőzést megelőző estén a vacsorához bort iszogat" - mondta a kapitány.

Korábban:

Pincési László