Vágólapra másolva!
Juan Sebastian Verón, a Manchester United középpályása az angol News of the World riporterének azt nyilatkozta, hogy fantasztikusan boldog, hogy Angliába tette át a székhelyét.

Az átigazolási időszak szenzációjaként 28 millió fontért megvásárolt játékos eddig nyolc alkalommal lépett pályára a csapatban, s négy gólt szerzett. "Mindennel elégedett vagyok a Unitednél. A klub sok mindenben segítette a beilleszkedésem, s remélem valóra váltom azokat a reményeket, amiért ide szerződtettek. Mióta megérkeztem Angliába csak segítőkész emberekkel találkoztam. Még azt sem érzem problémának, hogy az angol nyelv nehéz lenne. Igaz, egyelőre még nem beszélgetek hosszan játékostársaimmal. Napról napra jobb leszek, mert naponta leckéket veszek. A klub talált nekem egy takaros házat, iskolát a lányomnak, mindenben támogatnak. Ezt még a nagyhírű Lazio sem tudta nekem tavaly garantálni. Úgy élek Manchesterben mint egy király."

Ahogyan Verón elragadtatással szólt a körülményeiről, Sir Alex Ferguson szintén hasonló elragadtatással nyilatkozott a játékosról: "Mindig tudtam, hogy 'Seba' nagy játékos, de az engem is meglepett, ahogyan beilleszkedett a mi stílusunkba. Mindent szeret itt, most már csak a kutyájára vár, hogy kiengedjék a karanténból."

Verón - aki 140 Serie A-találkozóján 18 gólt lőtt - úgy véli, hogy az angolok játéka nyitottabb, mint az olaszoké, mert ha Itáliában gól születik, azt akararják, hogy fejeződjön be a játék. Verónhoz közelebb áll az angol stílus: "Az itteni játék hasolít arra, amit játszani akarok. Ezért is szeretek itt élni."- fűzte hozzá az új manchesteri király.

Korábban:

Thury Gábor