Vágólapra másolva!
Az elmúlt hét végén a téli felkészülést tervezte a Sopron labdarúgóinak új szakvezetője, Simon Tibor. A szakember a nyolchetes program összeállításán fáradozik, járt Vonyarcvashegyen, a Matáv-üdülőben, amely szerinte ideális bázis lehet.

"A nyolchetes felkészülés egy részében biztos, hogy Vonyarcvashegy lesz a bázisunk" - kezdte Simon. "Keszthelyen van egy barátomnak egy remekül felszerelt konditerme, ahol erősíthet a csapat, és amelyet az illető ingyen bocsátja a klub részére. Mivel elképzelhető, hogy itthon jó ideig nem tudunk nagypályán edzeni, az ottani felkészülést követhet esetleg egy külföldi edzőtáborozás, ezt most próbáljuk szervezni, nem kizárt, hogy Cipruson tölt egy kis időt a társaság."

Simon az idei évadban háromszor látta a Matávot játszani, a Vasas, a Kispest és a Fradi ellen. Úgy véli, a kapusok mellett a Vincze, Szabados, Csiszár, Somogyi, Tóth Mihály tengely köré fel lehet építeni egy olyan gárdát, amely felveheti a versenyt bárkivel. Simon úgy véli, hogy a játékosállományban lesznek változások, de a csapat gerince együtt marad.

Botár László

Ajánlat:

Őszi edzőkeringő a Borsodi Ligában

Korábban: