Vágólapra másolva!
Ősszel még a ZTE védelmének közepét irányította Telek András, a Ferencváros egykori válogatott labdarúgója, ám télen már el is köszönt a zalaiaktól, mivel a szakvezetés nem sok lehetőséget biztosított számára a bizonyításra. Ennek ellenére a védő megtalálta számításait, igaz, nem a futballban. Ezentúl nem művelni fogja a futballt, hanem írni fog róla.

Telek, mióta Zalaegerszegen futballozott, azóta sem szerződött más csapathoz, pedig a ZTE mindössze egymillió forintot kért átigazolásáért, ám a hajdani közkedvelt futballista inkább a civil pályát választotta. Legalábbis egyelőre. Nyárig ugyanis kipróbálja az újságírást.

"A sportnapilapnál megkérdezték, lenne-e kedvem tollforgatóként kipróbálni magam, amire rábólintottam, elégre a futballt imádom, s így legalább a sportág közelében maradhatok" - kezdte a csak Manciként ismert futballista. "Nyárig mindenképpen gyakorolni szeretném az újságírást, aztán ha továbbra is örömömet lelem ebben a hivatásban, nem elképzelhetetlen a folytatás sem. Persze erről még korai beszélni, térjünk vissza rá nyáron."

Korábban:

Telek András a Vasasba tart (2002. 01. 03.)