Vágólapra másolva!
Nagyon sok múlik a jó focicipőn - tapasztalhatják, akik elmennek a Nike által tucatnyi - budapesti és vidéki - helyszínen különböző korosztályoknak rendezett fociteszt-turnéira, és kipróbálják, milyen érzés a kifejezetten a 2002-es futball-világbajnokságra kifejlesztett csukákban játszani.

A Nike Mercurial Vapor 196 grammos, szuperkönnyű, a leggyorsabban cserélhető NikeSnap stoplitípussal ellátott cipő, maximális gyorsaságot, mozgékonyságot, tökéletes tapadást, stabilitást, dinamikus elindulást és szuperpontos labdakezelést tesz lehetővé. Ilyen cipőt visel többek között Ronaldo, Henry, Lopez, Ronaldinho, Mendieta, Nakata, Maldini, Magyarországon az MTK-játékosokon kívül Waltner Róbert, Hrutka János, Kenesei Krisztián, Szanyó Károly és Csiszár Ákos is.

Az Air Zoom Total 90 II. a legsokoldalúbb focicipő. Cipő a lábhoz, a földhöz és a labdához, mely kíméli a lábfej érzékeny felső részét, ezért rendkívül kényelmes, elszívja a nedvességet, remekül szellőzik, és kiváló alátámasztást nyújt. A cipő a Zoom Air légbetétének köszönhetően roppant vékony, mégis puha, elnyeli a lábat érő rezgéseket, és kiemelkedő védelmet biztosít, valamint bármilyen időjárási viszonyok között kitűnő tapadást tesz lehetővé a láb és a labda között. Ilyen cipőben futballozik Figo, Totti, Davids, Vieira, Cannavaro, Scholes, Ferdinand, Rosicky, itthon pedig Tokody Tibor.

A Budapesten és több vidéki városban megrendezendő fociteszt során értékes nyereményekért szlalomozással, dekázóversenyben, rúgófalnál és tengózással lehet kipróbálni a vb-re tervezett cipőket és labdáit. A szlalomnál az a feladat, hogy a lehető leggyorsabban végigmenjenek a pályán, a dekázóversenynél egy perc alatt a lehető legtöbbet kell dekázni, a rúgófalban egy perc alatt három kísérletből kell három különböző méretű és pontot érő lyukba helyezni a labdát - a tengózásnál azonos korosztályokban lévő versenyzők egymás ellen játszanak.

A turné első állomása a West End előtt lesz április 20-án 10 órától, majd április 21-én 10 órától az Örs vezér térnél lévő Árkád üzletközpont főbejáratánál, utána Törökbálinton az Atlanta Centernél április 27-én 10-től. A nevezhető korosztályok: 11-12, 13-14, 15-16, 16-24 év.

Ajánlat:

Gyerekfoci-vb Magyarországon