Vágólapra másolva!
Alacsony színvonalú, de küzdelmes mérkőzésen jobbára a Haladás irányította a játékot, a hazaiak azonban egy szép lövésből elért góllal megszerezték a három pontot.

Borsodi Liga, 31. forduló:
Győri ETO - Haladás 1-0 (0-0)
Győr, 3000 néző
vezette: Drucskó
Győr: Molnár L. - Bognár, Böjte, Stark, Gőgh (Golovic, 75.) - Mracskó (Regedei, 56.), Szanyó, Farkas, Károlyi - Nicsenko, Semenik (Oross, 70.)
Haladás: Takács T. - Kaj, Flavio Pim, Juhász, Selymes - Somfalvi, Némethy, Leandro - Filipovic (Nagy G., 36.), Preisinger (Fred, 75.), Halmosi
gól: Farkas (86.)
sárga lap: Szanyó (72.), illetve Némethy (23.)

7. perc: Némethy fejelte középre a labdát, Filipovic azonban 5 méterről Molnár kezébe emelt.

24. perc: hatalmas győri védelmi hiba után Preisinger 6 méterről pörgetett a kapu fölé.

56. perc: Somfalvi keresztlabdáját Leandro tiszta helyzetből, 6 méterről előrevetődve fejelte a győri kapu mellé.

65. perc: Nicsenko 3 méteres lövése a gólvonal előtt tömörülő védőkben akadt el.

86. perc: szép győri támadás végén Farkas 20 méteres lövése a Haladás kapujának bal oldalába vágódott (1-0).

Tamási Zsolt: "Az elmúlt fordulókban ennél jobb játékkal nem tudtuk megszerezni a három pontot. A mezőnyben a Haladás többet birtokolta a labdát, a középpályán létszámfölényt harcolt ki, ennek ellenére szerintem nagy helyzetei nem voltak. Az első félidőben volt egy húsz-huszonöt perces periódus, amikor viszont mi érhettünk volna el gólokat. A rutinos játékosaink a kelleténél idegesebbek voltak. Végül egy jól eltalált lövéssel szereztük meg a három pontot, és elismerem, a győzelmünkhöz a szerencse is kellett."

Szentes Lázár: "Kegyetlen dolog vereséget szenvedni egy kiesési rangadón. Görcsösen futballozott mindkét csapat. A játékosaimtól többet vártam, viszonylag kevés veszélyes helyzetet alakítottunk ki. Nem játszottunk döntetlenre, de a befejezés előtt már elkönyveltem magamban az egyik pontot. Sajnos végül azt sem sikerült megszereznünk."

Papp Győző

Ajánlat:

A Borsodi Liga állása, mesterlövészei, további eredmények

Korábban:

A Vasashoz látogat az FTC a Borsodi Ligában

Fórum:

Ki nyeri a Borsodi Ligát?