Vágólapra másolva!
Dán lapértesülés szerint a következő idénytől Michael Laudrup lesz a Deportivo La Coruna labdarúgócsapatának vezetőedzője, az Ukrán Labdarúgó Szövetség pedig Andoni Goikoetxeát kéri fel a válogatott szövetségi kapitányi posztjára.

A Politiken című koppenhágai újság úgy tudja, hogy Javier Irureta, a jelenlegi tréner Carles Rexach-ot váltja a Barcelonánál, s helyére érkezik a dán válogatott egykori sztárja. A napilap azt írta, hogy a spanyol élvonalbeli klub vezetői már több alkalommal tárgyaltak Laudruppal. Egy fordulóval a befejezés előtt a Deportivo La Coruna 65 ponttal a harmadik helyen áll a bajnokságban a már aranyérmes Valencia (72) és a második Real Madrid (66) mögött.

Az Ukrán Labdarúgó Szövetség Andoni Goikoetxeát kéri fel a válogatott szövetségi kapitányi posztjára. A spanyol tréner, aki korábban az olimpiai csapat, a Rayo Vallecano, a Salamanca, a Racing Santander kispadján ült, május 17-én találkozik Hrihorij Szurkisz elnökkel az ukrán fővárosban. A 48 éves Leonyid Burjak december 15. óta irányítja a válogatottat, miután Valerij Lobanovszkij a Németország elleni sikertelen vb-pótselejtező után távozott posztjáról.

Korábban: