Vágólapra másolva!
Folyik az egyeztetés a család, a szurkolók és a Mammut vezetői között, hiszen emlékhelyet kívánnak kialakítani a bevásárlóközpont mellett a tragikus hirtelenséggel elhunyt Simon Tibornak, akiről "Simi" címmel egy új könyv is megjelent.

Az egykori csupaszív ferencvárosi labdarúgót május 21-én a Café Allure nevű szórakozóhelyen kirobbant veszekedés után a nyílt utcán érték a halálos ütések, s kedvencük elvesztését a zöld-fehér szurkolóik máig nem tudták kiheverni.

Természetesen az említett Lövőház utcai tetthely mellett az Üllői úti stadionban, továbbá a Hegedűs Gyula utcai Simi sörözőnél is friss virágok emlékeztetnek a tragédiára.

Mától pedig egy újabb könyv is, amely a volt ferencvárosi jobbhátvéd életútját mutatja be pályafutása kezdetétől egészen tragikus haláláig. A szerző, T. Hámori Ferenc, "Simi" című, képekkel gazdagon illusztrált könyvével emléket kívánt állítani a 37 évesen a földi léttől elköszönt hajdani válogatott labdarúgónak. A kiadványban Simon egykori edzői, játékostársai és tisztelői is megszólalnak.

Cikkek, fotók, videók Simon Tibor haláláról

Bánki József

Fórum:

Simon Tibi meghalt