Vágólapra másolva!
A klub saját honlapján erősítette meg Gyulay Zsolt klubigazgató, hogy az Újpest labdarúgócsapata jövőre nem tart igényt Danut Frunza, Túlio és Pest Krisztián játékára. Felvették viszont a kapcsolatot Fehér Csabával, aki kölcsönben a Megyeri útra kerülhet.

Alakul az Újpest jövő évi labdarúgócsapata, legalábbis ami a távozókat illeti. Korábban ugyan a klubvezetés cáfolta a híreket, a legfrissebb adalékokról azonban saját honlapján számolt be. "Már publikus, hogy Danut Frunza mellett Túlio és Pest Krisztián sem marad Újpesten. Rajtuk kívül elképzelhető, hogy további labdarúgókkal sem hosszabbítunk szerződést, helyettük azonban megfelelő igazolásokkal töltjük majd fel a keretünket" - nyilatkozta Gyulay Zsolt klubigazgató, aki hozzátette: Lőw Zsolt távozása mellett jó hír, hogy Robert Vagner minden bizonnyal nem szerződik Cottbusba.

A hírek szerint Fehér Csabát is szeretné hazacsábítani a klub, ám a holland Breda válogatott középpályása 2005-ig élő szerződéssel bír a Henk ten Cate edzette együttesnél. Mellesleg a lila-fehér vezetők úgy tudják, lelépési díja négymillió dollár, azaz több mint egymilliárd forint. A hatodik helyen végző és ezzel az Intertotó-kupában indulási jogot szerző Breda viszont lehet, hogy kölcsönadná a labdarúgót.

Pincési László

Ajánlat:

Zalaegerszeg bajnokavatásra készül

Korábban:

Fórum:

Hajrá LILÁK!