Vágólapra másolva!
A ferencvárosi szurkolók körében hatalmas az érdeklődés a szombati, Megyeri úti Újpest-FTC mérkőzés iránt. Ezt jelzi, hogy kevesebb, mint három óra alatt elfogyott az az ezerkétszázötven jegy, amelyet a lila-fehér klub biztosított a zöld-fehér drukkerek számára.
Újpest-Fradi fegyverletételhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=38881A Borsodi Liga állása és mesterlövészei/sport/magyarfoci/20020831aborsodi.htmlMenetrend, eredmények/sport/magyarfoci/20020719aborsodi.html

Az Üllői úti pénztárakban hétfő délben kezdték árusítani a belépőket, s fél háromkor Faragó Antal, aki évtizedek óta szolgálja a zöldeket, szomorúan tudatta a hoppon maradt hívekkel, hogy egyetlen árva tikett sem maradt a szombaton 18.30-kor kezdődő derbire.

Az érvényes jeggyel rendelkező fradisták, az elmúlt évekhez hasonlóan a Népligetből ezúttal is külön metróval utazhatnak el az újpesti Városkapu megállóig, ahonnan rendőri kísérettel közelíthetik meg a stadiont. A csúcsrangadót Szabó Zsolt fogja vezeti, a mérkőzést az m2 élőben közvetíti.

Bánki József