Vágólapra másolva!
Miután a vasárnapi hazai bajnoki meccsén 2-1-es vereséget szenvedett az AS Roma az újonc Modenától, tovább súlyosbodott a klub helyzete: szurkolói tüntetést szerveztek, míg részvényeinek ára jelentősen esett.

Hétfőn kora reggel harminc fanatikus jelent meg az egyesület edzőközpontja előtt, majd számuk percről percre nőtt, végül már annyian voltak, hogy a rendőrségnek fel kellett fellépnie az esetleges rendbontások megelőzése érdekében.

"Dolgozzatok!" - skandálták a drukkerek, és kifeszítettek egy transzparenst, amelyen a játékosoknak üzentek: "Munkások, menjetek a bányába!" Az AS Roma hívei csak a csapatkapitánnyal, Francesco Tottival, illetve az edzővel, Fabio Capellóval elégedettek. A fővárosi együttes papírjainak értéke hétfőn öt százalékot zuhant a tőzsdén.

A legutóbbi ezüstérmes együttes a bajnokságban korábban kikapott a Bolognától, s múlt kedden 3-0-ra alulmaradtak a címvédő Real Madriddal játszott római BL-csoportmeccsen is. Szerdán idegenben folytatják BL-szereplésüket az AEK Athén ellen.