Társoldalunk:

Nem bíznak Anettkában

Egy január végi hír szerint a magyar kultúra után a magyar futball is új támogatóra lelt Anettka személyében; az NB I/B-s Balassagyarmat játékosai tavasszal már Anettka feliratú mezben futnak ki a gyepre. Olvasóink többsége szerint azonban mindez kevés lesz a nézőcsalogató játékhoz.

Egy héten át lehetett szavazni arra, hogy vajon mire megy a Balassagyarmat új szponzorával. A voksolók 5,9 százaléka úgy gondolja, gyorsabbak lesznek a fiúk, míg  28,9 százalék szerint egyenesen szárnyakat kapnak, és meg sem állnak a Bajnokok Ligája győzelemig, igaz, erre a legjobb esetben is 2005 májusáig kell várni, hiszen előbb a másod-, majd az első osztályú bajnokságot is meg kellene nyernie a nógrádiaknak.

Mások viszont úgy vélik (18,6%), hogy a médiaszemélyiség támogatása béklyót köt majd a lábakra, ami eddig befelé pattant a kapufáról, az most kifelé fog, és az őszi hatodik helyezés ellenére a Balassagyarmat-Goldex-Anettka búcsút mondhat a NB I/B-nek.

Ami a meccsek látogatottságát illeti, csak a kisebbség (7%) gondolkodik úgy, hogy Anettka érkezése mágnesként vonzza majd a szurkolókat, az olvasók 39,9 százaléka azt jósolja, kiürülnek a lelátók.

KAPCSOLÓDÓ CIKK