Vágólapra másolva!
A svájci Servette megszerezte a brazil utánpótlás-válogatott csatárát, José Antonio Martins Galvaót az Uniao Sao Joaótól a szezon végéig. Csökkent a Hansa Rostock svéd kontingense: a válogatott védő, Andreas Jakobsson ugyanis a dán Bröndbyhez igazolt - igaz, csak a következő szezontól játszik a koppenhágaiaknál.

A Manchester United leigazolta a német U17-es válogatott erősségét, Markus Neumayrt, aki eddig az Eintracht Frankfurt ificsapatában futballozott. A Vörös Ördögök fiatal középpályása, Michael Stewart viszont visszautasította a másodosztályú Grimsby ajánlatát, mondván, megpróbálja beverekedni magát a MU kezdő csapatába. A Newcastle United védője, Robbie Elliott hasonló indokkal mondott nemet a Derby Countynak.

A pletykák szerint egyre nagyobb a valószínűsége, hogy a Bologna veterán csatára, Giuseppe Signori a nyártól Angliában folytatja pályafutását - a Chelsea, a Fulham és a Tottenham is szóba került. Stefan Effenberg viszont egyelőre marad a Wolfsburgnál, mivel nemet mondott a Hamburger SV ajánlatára.

Az olasz Reggina a japán Fukunisi Takasit szemelte ki - nem csoda, hiszen az ugyancsak japán Nakamura Szunszuke jelenleg a klub egyik kulcsembere.