Vágólapra másolva!

Felépült sérüléséből, így várhatóan pályára lép jövő szerdán Leverkusenben, a sorsdöntő Bajnokok Ligája-mérkőzésen Hernán Crespo, az Internazionale labdarúgója. Az argentin támadó január 13-án, a Modena elleni bajnoki találkozón szenvedett combizom-szakadást. Az olasz együttesnek nagy szüksége lenne rá, hiszen a németországi összecsapáson az eltiltott Christian Vieri és Alvaro Recoba mellett a sérült Mohammed Kallon játékára sem számíthat Hector Cúper vezetőedző.

Szintén rendbe jött Fernando Hierro térdsérülése, így a Real Madrid védője valószínűleg játszhat kedden a Lokomotiv Moszkva elleni BL-találkozón. "Még nem vagyok százszázalékos, a rúgásoknál érzem, hogy nincs minden rendben" - fogalmazott Hierro. "Remélem, a hét végére teljesen egészséges leszek." A fővárosi együttes csapatkapitánya február 8-án, a Betisszel játszott bajnoki mérkőzésen szenvedett súlyos térdsérülést.

Matthäus Arsenal-Milan BL-döntőt vár/sport/focivilag/bl/20030314matthus.htmlÖt továbbjutó helyről dönt az utolsó forduló/sport/focivilag/bl/20030313blelemzes.html

A Real Madrid és a Milanhoz kapcsolódó hír, hogy a spanyol sajtó élesen bírálta Raúlt és az argentin Redondót, amiért a szerdai, 3-1-gyes hazai győzelemmel végződött Real-Milan BL-összecsapás után találkoztak a szurkolóik között található ultrákkal. A Real jelenlegi, s egykori kitünősége egyrészt beszélgetett a szélsőséges felfogásukról hírhedt drukkerekkel, másrészt utóbbi még egy emlékplakettet is átvett attól a vezérszurkolótól, akit rasszizmusa és erőszakossága miatt évekig nem engedtek be a Bernabéu-stadionba.

A madridi hatóságok szerint a két labdarúgó nagyon bután viselkedett, és azzal, hogy szóba állt a büntetett előéletű hívekkel, "szalonképessé tette a rasszista, náci szlogeneket előszeretettel hangoztató randalírozókat".