Vágólapra másolva!
A Borsodi Liga 20. fordulójának két legjobb összecsapását Zalaegerszegen és az Üllői úton vívják. Előbbin a hazai környezetben remeklő ZTE a tavaszt parádésan kezdő Videotont fogadja, utóbbin a Ferencvároshoz a botladozó Győr látogat.

A Borsodi Liga 20. fordulójában két fővárosi mérkőzést rendeznek, s mindegyik rejt magában némi érdekességet. A Győr ferencvárosi vendégjátéka főleg, hiszen ismét visszatér egykori sikerei színhelyére Varga Zoltán, a Győr régi-új szakmai igazgatója, aki tavasszal két hazai mérkőzésén mindössze egy pontot tartott otthon együttesével. A Fradi az Újpest elleni sikert követően simán kikapott Debrecenben, s ha komolyak bajnoki szándékai, akkor a fővárosban nem bukhat. Persze, Garami József gondjai cseppet sem csökkentek: Gyepes, Jovic, Kiss, Gera, Károlyi és Szkukalek sérült, de visszatérhet a hét közben három sárga lapja miatt pihenő Kapic és az influenzás Penksa is. Győrött gyakorlatilag Baranyain kívül mindenki bevethető, a szakmai stáb pedig hisz abban, hogy elindul felfelé a csapat.

A Kispest-Újpest találkozó fővárosi rangadó volt évek során, most csak azért tartjuk érdekesnek a mérkőzést, mert a megerősödött hazai együttes nem feltartott kézzel megy ki a pályára. Persze, ettől még nem biztos, hogy a Honvéd az esélyesebb. Sőt... Miután a hazai együttes csupán két győzelmet számlál idén a Bozsik-stadionban, a lilák viszont már négyszer is nyertek idegenben, talán az összeszokottabb újpestiek a favoritok. A hazaiaknál Erős eltiltása lejárt, csakúgy, mint a lila-fehéreknél Juhár büntetése, Simek viszont még utolsó pihenőnapját könyvelheti el vasárnap.

A Borsodi Liga állása/sport/magyarfoci/20030308aborsodi.htmlMenetrend, eredmények/sport/magyarfoci/20020719aborsodi.html?pIdx=3

A vidék legnagyobb rangadójára Zalaegerszegen kerül sor, ahol a hazai pályán nagyon veszélyes ZTE a tavaszt két sikerrel kezdő Videotont fogadja. A hazaiak eddig otthonukban hét mérkőzést megnyertek, egy döntetlen mellett csupán egyszer kaptak ki, míg a Videotonnak távol a Sóstói-stadiontól összesen két győzelemre, és kilenc rúgott gólra futotta - ebből mindjárt négyet egy hete, Győrött könyvelhettek el.

A Siófok Kuttor és Schwarcz nélkül várja a Fradi-verő Debrecent, ahol a szívproblémákkal bajlódó Sumudica mellett egyvalaki biztosan hiányzik majd: Dombi Tibor, aki életében először lesz sárga lapok miatt eltiltva.

A Békéscsaba öt nap alatt két találkozón nyolc gólt kapott, nem tartjuk, valószínűnek, hogy a szekér az MTK ellen indulna meg. Izgalmakat kínál a Sopron-Dunaferr összecsapás is, nagy kérdés, a hazai gárda hogy bír a fiatal újvárosiakkal. A Dunaferr egyébként a szezon során mindössze egyszer tudott nyerni idegenben, még szeptember 21-én, Békéscsabán (3-1).