Vágólapra másolva!
Sir Alex Ferguson véleménye szerint edzői karrierjének csúcsát jelentené, ha idén megnyerné csapatával, a Manchester Uniteddel az angol bajnokságot.

Azok után, hogy a Vörös Ördögök nemrégiben már nyolcpontos hátrányban is voltak az éllovas Arsenallal szemben, a hét végén az Ágyúsok Blackburntől elszenvedett veresége következtében két pontnyira zsugorodott a két gárda közötti különbség. A Premiership pontvadászatából még nyolc forduló van hátra.

A Premiership állása és mesterlövészei/sport/focivilag/20030315apremiership.htmlVieira jól érzi magát a Highburyben/sport/focivilag/20030307vieira.html

A két csapat egyszer még találkozik a bajnokságban, méghozzá április 15-én, amikor az Arsenal a Highburyben fogadja Beckhaméket. "Ha megnyernénk a bajnokságot, ez lenne a legnagyobb teljesítményünk, mióta együtt vagyunk, a csapat és én" - jelentette ki Ferguson, aki 1986-ban szerződött az old Traffordra. "Ha sikerülne, nem is hinném el, akkora csoda lenne. Soha nem kerültünk még szembe ekkora kihívással. Az Arsenal bivalyerős, ráadásul mindenki azt hiszi, hogy verhetetlen, de ez nincs így. Ott loholunk a sarkában."

"Lépten-nyomon azt hangoztatják, hogy a Ágyúsok triplázni fognak, elnyerik a BL-t, a Premiership első helyét és az FA-kupát is. Csodálom is Arsene Wengert, hiszen tapasztalt menedzser, és tudhatná, hogy ilyesmit nem illik és nem is szabad kijelenteni, amikor még javában tart a szezon, és semmi sem dőlt el" - intézte végül szokásosnak mondható kritikáját kollégájának Ferguson.

Ch. Gáll András