Vágólapra másolva!
Május 29-én a stuttgarti Gottlieb-Daimler stadionban rendezik a 36 éves bolgár válogatott Krasszimir Balakov búcsúmeccsét, a jövőben pedig a népszerű "Bala" Felix Magath, a VfB vezetőedzőjének munkáját segíti majd. A gálára Lisztes Krisztián nem kapott meghívást.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

Az ünnepi találkozóra Balakov több egykori stuttgarti sztárt, így például Jürgen Klinsmannt, Guido Buchwaldot, Thomad Bertholdot, no meg hajdani klubtársát, a jelenleg Hannoverben futballozó Fredi Bobicot és a Bayern München centerét, Geovane Elbert is meghívta, de várja például a Real Madrid klasszisát, Luis Figót is. Természetesen mindenkit nem invitálhatott búcsúmeccsére a bolgár irányító, mindenesetre megkerestük Lisztes Krisztiánt, aki tavaly még együtt kergette a labdát Balakovval a VfB-ben, hogy nem érzi-e megbántottnak magát a meghívó elmaradása miatt.

Győzött a Bayern, Lisztest kiállították/sport/focivilag/20030315gyozott.htmlMagyarok a Bundesligábanhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=29014

"Egyáltalán nem bánt, hogy nem hívott meg a búcsúmeccsére, hiszen jóban voltunk ugyan, de olyan közeli közeli barátságba nem kerültem vele, mint például Bobic, vagy Elber. Különben pedig, ahogy hallom sztárok sora érkezik majd erre a fellépésre, továbbá Balakov nyílván gondol bolgár válogatottbeli társaira is, vagyis tekintélyes lesz a névsor, érthető, hogy mindenkit képtelen lenne vendégül látni. Egyébként már csak azért sem neheztelek rá, mert mostanában is kapcsolatban vagyunk, a Fradi elleni UEFA-kupa meccs előtt például többször is hívott, s olykor felelevenítjük a régi szép időket" - mondta Lisztes.

Érdeklődésünkre, hogy jelenlegi klubjánál, a Werder Bremennél nem kapott-e külön büntetést a múlt heti kiállítása miatt Lisztes ekképp reagált: "Dehogy kaptam, elég büntetés nekem a kétmeccses eltiltás. Sőt, a klub vezetői szerint sem érdemeltem piros lapot, szerették volna elérni, hogy enyhítsék, legalább egy mérkőzésre az eltiltásomat, de aztán lemondtak erről a tervükről, mivel Németországban is összetartanak a játékvezetők, és a legritkább esetben változtatnak a döntéseken."

Bánki József