Vágólapra másolva!
Hétfő estére eldőlt: megrendezik a szombati Liechtenstein-Anglia labdarúgó Eb-selejtezőt.
Pires sztrájkolhat a háború miatt/sport/focivilag/20030324pires.htmlBeckham a Realnak sem kell/sport/focivilag/20030324beckham.htmlWenger: Rooney nemzetközi klasszis/sport/focivilag/20030324wenger.htmlTippelj!http://www.tippelj.hu/

Az európai szövetség az angolokkal történt egyeztetés után egy listát nyújtott át a vendéglátóknak, s jelezte: amennyiben az azon szereplő kérések közül akár csak egy is nem teljesül, elhalasztják a találkozót.

A miniállamban végül minden problémát sikerült megoldani, így a mérkőzésre az eredeti időpontban kerül sor. A liechtensteiniek 1100 rendőrt állítanak szolgálatba a mindössze 3800 férőhelyes Rhein Park-stadionban, illetve annak környékén. Többségük Ausztriából és Svájcból érkezik "kölcsönbe".

Az összecsapást 900 vendégszurkoló tekintheti meg a helyszínen. A két válogatott először találkozik egymással.

Az angol keret:
kapusok: James (West Ham), Robinson (Leeds), Wright (Everton)
védők: G. Neville (Manchester United), Mills (Leeds), Bridge (Southampton), Ferdinand (Manchester United), Campbell (Arsenal), Southgate (Middlesbrough), Woodgate (Newcastle), Terry (Chelsea).
középpályások: Beckham (Manchester United), Scholes (Manchester United), Butt (Manchester United), Gerrard (Liverpool), Murphy (Liverpool), Dyer (Newcastle), Jenas (Newcastle), Hargreaves (Bayern München), Lampard (Chelsea)
csatárok: Owen (Liverpool), Heskey (Liverpool), Vassell (Aston Villa), Jeffers (Arsenal), Rooney (Everton).