Vágólapra másolva!
A Charlton Athletic megszerezte a másodosztályú Ipswich Town izlandi védőjét, Herman Hreidarssont. Az argentin Racing Club védőjét, Martin Vitalit a Manchester City és a Fulham is kinézte magának.

Rendelje meg a Fókusz Online akciós árú sikerkönyveit, a 20% kedvezmény mellé 500 Ft-os vásárlási utalványt kap ajándékba! Az ajánlat 2003. március 31-ig érvényes.
Részletek>>>
Andrij Sevcsenkóval

A rossonerók eközben a Hamburger SV cseh védőjét, Tomás Ujfalusit környékezték meg. Az AS Roma védőjét, Saliou Lassisit a skót Rangers és a Middlesbrough is szeretné megszerezni. A Torino szeretné végleg leigazolni a Middlesbrough-tól a jelenleg kölcsönben lévő argentin középpályást, Carlos Marinellit.

A Juventus érdeklődik a Kaiserslautern német válogatott támadója, Miroslav Klose iránt, a Bayern München és a Borussia Dortmund viszont már konkrét ajánlatot is tett a csatárért.

Az FC Nantes kiszemeltje az egyiptomi utánpótlás-válogatott Ahmed Abu Moszallam, aki jelenleg próbajátékon szerepel a Kanáriknál. Az angol másodosztályt magasan vezető, és biztos feljutónak számító Portsmouth Spanyolországból akar erősíteni: kiszemeltjei között van a Málaga panamai támadója, Julio César Dely Valdés, valamint a Betis védője, Iulian Filipescu.