Vágólapra másolva!
SMS-ben a Bajnokok Ligájáról
Ön akkor is rögtön megtudhatja a meccsek eredményeit, ha se internet, se tévé, se rádió nincs a közelben. Csupán egy SMS-t kell küldenie nekünk, és mi mindenről informáljuk!

Részletek>>>



A csapat ezt persze szeretné elkerülni, így a Juve ellen hatalmas küzdelemre van kilátás. A torinóiak eddig nem panaszkodhatnak a szezonjukra, hiszen a Zebrák fölényesen vezetnek a Serie A-ban, ám Marcello Lippi (aki a minap hosszabbította meg szerződését a klubnál) a nemzetközi porondon is a végső győzelemre tör.

Juventus - Barcelona
Torinó, 20.45

A taljánok dolgát némileg megnehezíti, hogy a támadórészlegben több sérültjük is van: Marco di Vaio még mindig nem épült fel, és a hét végi, Torino elleni városi derbin David Trézéguet is kidőlt a sorból, ráadásul Salas - akit vasárnap műtöttek - sem bevethető. Ez még mindig nem lenne olyan nagy katasztrófa, ám az utóbbi időben a csapatot a vállán vivő Pavel Nedved játéka is kérdéses (ő is a Torino ellen sérült meg), márpedig a középpálya motorja nélkül a Juve nem ugyanaz a tizenegy.

Út a BL-döntőig/sport/focivilag/bl/20030324uta.htmlKi lesz a BL-győztes?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=7183

Nedved mindenesetre ott van a mérkőzésre készülő keretben, és valószínű, hogy valahogy összedrótozzák a találkozóra, ám ha mégsem tudná vállalni a játékot, akkor minden bizonnyal az argentinből olasszá lett Mauro Camoranesi veheti kezébe a karmesteri pálcát. Ebben az esetben Gianluca Zambrotta játszana a középpálya jobb oldalán, a balhátvéd pedig Pessotto lenne. A Juvének nem ártana előnyt szereznie a hazai meccsen, mert idegenben eddig nem nagyon vitézkedett ebben a kiírásban, ám a Barca ezidáig veretlen a Bajnokok Ligájában.

A katalánoknál Frank de Boer küszködik kisebb sérüléssel, de a hírek szerint vállalni tudja a játékot, akárcsak a vasárnapi edzést kihagyó Patrick Kluivert. Sőt, a hírek szerint már Luis Enrique is együtt edz a többiekkel, és ha a kezdő tizenegyben nem is, de a kispadon mindenképpen számíthat rá Radomir Antic mester.