Vágólapra másolva!
4-2-es barcelonai győzelmével továbbra is a listavezető Real Madrid nyomában liheg a Deportivo La Coruna, a szombat esti sikerből Roy Makaay duplával vette ki a részét. A Sevilla 3-1-re verte a Villarrealt, míg a kiesési rangadón a Recreativo Huelva egy góllal volt jobb az Alavésnél.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

A Deportivo La Coruna már csak három ponttal van lemaradva az éllovas Real Madridtól (amely vasárnap este mérkőzik a Real Sociedaddal) a spanyol labdarúgó-bajnokság tabelláján, miután szombat este 4-2-es győzelmet aratott Barcelonában. Pedig a vezetést Saviola révén a hazaiak szerezték meg, az argentin a második percben varázslatos mozdulattal emelte át a labdát Juanmi felett. Noha Scaloni a 16. minutumban kiegyenlített, a pihenőre még Barcelona-előnnyel vonulhattak le a csapatok, a 24. percben ugyanis a brazil Motta is eredményes volt.

Továbbra is veretlen a BL-ben a Barcelona/sport/focivilag/bl/20030409dupla1.htmlPrimera Division menetrendje/sport/focivilag/20020830primera.html

Hogy a publikum ne szövegessen túl sokáig hazai diadalról szóló álmokat, arról Roy Makaay gondoskodott, a góllövőlista éllovasa öt perccel a szünet után fejjel alakította 2-2-re az állást. Negyed órával később egy 40 méteres szóló után vette be a Barcelona kapuját, a kegyelemdöfést pedig a 75. percben Sergio adta meg. A mérkőzést mindkét együttes tíz emberrel fejezte be, az első gól szerzőjét, Saviolát a 73., míg az ellenfél részéről Romerót a 66. percben küldték le a pályáról.

Primera División, 29. forduló:
FC Barcelona - Deportivo La Coruna 2-4 (2-1)
gól:
Saviola (2.), Motta (24.), illetve Scaloni (16.), Makaay (50., 64.), Sergio (75.)
kiállítva: Saviola (73.), illetve Romero (66.)

Sevilla - Villarreal 3-1 (1-1)
gól:
Reyes (9.), Machlas (81., 90.), illetve Lopez (17.)

Recreativo Huelva - Alavés 1-0 (1-0)
gól:
Javi Garcia (4.)