Vágólapra másolva!
A Bayer Leverkusen válogatott középpályása, Bernd Schneider iránt a Bayern München is érdeklődik. A Premiershipből kiesett West Ham United csatára, Jermaine Defoe bejelentette, hogy távozni szeretne a Kalapácsosoktól.

A West Bromwich Albion összesen hat játékosát bocsátotta el, köztük a nigériai Ifeanyi Udezét, a Liverpoolnál a portugál Abel Xavierre nem tartanak igényt, az Aston Villa pedig Ian Taylort és Alan Wrightot engedte el.

A Newcastle a Feyenoord belga válogatott támadóját, Thomas Buffelt szemelte ki. A skót Rangers argentin támadóját, Claudio Caniggiát az AS Monaco szeretné leigazolni. A brazil Sao Paulo FC fiatal középpályása, Kaká a hírek szerint nem a Milanba, hanem az Interbe tart.

A Brescia spanyol középpályása, Josep Guardiola állítólag szívesen igazolna Angliába - a Tottenham máris jelezte, hogy szívesen látná a focistát. A Mallorca kameruni támadóját, Samuel Eto'ót a Manchester mellett a Liverpool is figyelemmel tartja, míg az Arsenal a francia másodosztályban feljutó helyen álló Metz fiatal csatárát, Emmanuel Adebayort nézte ki.

A Southampton máris leigazolta első új szerzeményét a következő szezonra a Norwich védője, Darren Kenton személyében. A Liverpool francia középpályása, Bruno Cheyrou állítólag szívesen visszatérne Franciaországba, és a PSG hívja is.

A Leverkusen fiatal középpályását, Huzeyfe Dogant a holland De Graafschaap szeretné megszerezni, az 1860 München viszont cáfolta, hogy bejelentkezett volna a Liverpool német védőjéért, Markus Babbelért.

A portugál Marítimóban kölcsönben szereplő egyiptomi Abdelszatar Szabri iránt a Nice, a Nantes, a Mallorca és az Alavés is érdeklődik.