Vágólapra másolva!
Légiósokat tesztel a Ferencváros labdarúgócsapata, az együtteshez hamarosan egy gólerős kameruni csatár és egy lett válogatott védő érkezik. Az MTK Pisont Istvánt szemelte ki, a Videoton újabb siófoki játékost vinne Pantic személyében.

A bajnok MTK labdarúgócsapat megkezdte a felkészülést az új szezonra. Eddig Halmai Gábor érkezése jelentette a legnagyobb igazolást, de úgy tűnik, az izraeli kapcsolatnak ezzel még nincs vége. Hazatér ugyanis Pisont István is, akit a hírek szerint szintén megkeresett a két-fehér együttes. Lengyel Roland az NB II-es Monortól jött próbajátékra

Debrecenben Madar Csaba már együtt gyakorolt a többiekkel, s a héten ott tréningezett három újabb futballista is: a brazil Fred (Hévíz), Ignácz Zoltán (Nyíregyháza-Kertváros), illetve Mogyoródi Gábor (Pápa).

Ha már a másodosztályú nyíregyházi együttes szóba került, a csapat immáron Karkusz Anasztázt és Lakatos Istvánt is a soraiban tudhatja, ugyanakkor Kiskapusi Balázs, Rubint Richárd és Boros Péter szabadon igazolható.

A Ferencvárosnál újabb két légióst tesztelnek, a 23 éves, 192 cm magas, kameruni Jeremie Njock eredetileg a Stuttgarter Kickers csatára, de az előző idényben, kölcsönben a román élvonalbeli UTA Arad együttesében szerepelt. A másik futballista a 24 éves, 37-szeres észt válogatott Andrei Stepanov, ő a Floria Tallin középső védője.

Biztossá vált, hogy Korsós Attila és Vasas Zoltán távozik a Videoton labdarúgó-csapatától. A fehérváriak legfrissebb kiszemeltje a siófoki védő, a szerb Aleksandar Pantic.