Vágólapra másolva!
Noha igencsak kedvező ajánlatot kapott a török első osztályú Rizesporttól, sőt az UEFA honlapja már kész tényként is közölte, hogy oda igazol, valójában Dragóner Attila pénteken dönt a jövőjéről.

"Éppen most kaptam rossz hírt az egyik görög csapat háza tájáról, hogy a klubnál nem a velem tárgyaló elnököt választották meg, így az a lehetőség kútba esett" - kezdte érdeklődésünkre Dragóner, majd hozzáfűzte: "Szerencsére azért van több ajánlatom is, többek között a török Rizespor, amelynél voltam is kinn próbajátékon. A gárda edzője, Hikmet Karaman pedig nagyon szeretné, ha hozzájuk igazolnék. A tréner egyébként ősszel a Kocaelisport irányította, amely csapat ellen a Fradival UEFA-kupa-selejtezőt játszottunk, s azokon a fellépéseken figyelt fel rám."

"A törökökkel és más érdeklődőkkel is abban állapodtam meg, hogy péntekig adok választ, hol folytatom a pályafutásomat. Addig egyedül tréningezek a Népligetben vagy a Margitszigeten. Túlzottan nagy lemaradásom nincs, mivel tíz napot edzettem a Fradival is, majd Törökországban is részt vettem néhány foglalkozáson. Persze már én is szeretném, ha minél előbb bekapcsolódhatnék leendő csapatom felkészülésébe, ezért is szeretnék pontot tenni az ügy végére pénteken."

Mint megtudtuk, Dragónernek a török ajánlaton kívül francia és belga megkeresései is vannak.

Bánki József