Vágólapra másolva!
Újabb két focista érkezett próbajátékra a Leeds Unitedhez: a brazil Rodrigo az előző szezont az Evertonban töltötte, míg Julian Gray a másodosztályú Crystal Palace-ban játszott. A Manchester City állítólag szeretné megszerezni a Chelsea francia középpályását, Emmanuel Petit-t.

A Lazio a Brescia kapusát, Matteo Serenit szeretné leigazolni, aki hivatalosan az Ipswich Town játékosa.

Az AS Monaco védője, Julien Rodriguez négy évvel meghosszabbította szerződését a klubnál. A Lazio argentin középpályása, Diego Simeone visszatérhet egykori klubjához, a spanyol Atlético Madridhoz.

Az AS Roma francia védőjét, Jonathan Zebinát az Arsenal és a Liverpool is kiszemelte magának. Az Empoli megkapta kölcsönbe a Juventus uruguayi középpályását, Rubén Oliverát.

A Serie A újonca, a Sampdoria bejelentkezett az argentin Estudiantes támadójáért, Ernesto Fariasért, és leigazolta az AS Roma kapusát, Francesco Antoniolit. A Real Zaragoza a hírek szerint a brazil Sávio ügynökével tárgyal.

A Deportivo állítólag a bosnyák Hasan Salihamidzicot szeretné megkapni a készpénzen kívül a Bayern Münchentől Roy Makaayért cserébe. A Real Betis szeretné leigazolni a Real Madrid játékosát, Totét, akit a Málaga is csábít.

A Celta Vigo az Arsenal nigériai támadóját, Nwankwo Kanut szemelte ki. A norvég Molde FK középpályása, Thomas Mork próbajátékon szerepel a Charlton Athleticnél. Az AC Milan állítólag közel van ahhoz, hogy megszerezze a Valencia válogatott középpályását, Rubén Baraját.

A Barcelona francia védőjét, Philippe Christanvalt az Olympique Marseille is szeretné leigazolni. A Real Valladolid megszerezte a következő szezonra a Nantes fiatal portugál támadóját, Ariza Makukulát. Az AC Milan kölcsönadta Samuel Dalla Bonát a Bolognának.