Vágólapra másolva!
Spanyol lapértesülések szerint Roy Makaay, a holland labdarúgó-válogatott és a spanyol Deportivo La Coruna támadója 21 millió euróért a német Bayern Münchenhez szerződött. A német klub azonban cáfolta a hírt.

A Marca című spanyol napilap információi szerint már kedden megállapodtak a felek Makaay vételáráról, de Uli Hoeness és Karl-Heinz Rummenigge továbbra is kitart a 18 millió eurós ajánlat mellett. Bár a vezetők hangsúlyozták: minden követ megmozgatnak annak érdekében, hogy soraikban tudhassák a csatárt.

Az As úgy tudja, a Deportivo elnöke, Augusto Cesar Lendoiro telefonon egyezett meg a németekkel. Ezt támasztja alá, hogy a kék-fehérek vezetőedzője, Javier Irureta rendkívül dühös, amiért legjobb játékosát eladták.

Makaay szerződése 2005-ig szól a előző idényben bronzérmes együttesnél, ahova négy évvel ezelőtt 8,6 millió euróért szerződött a Tenerifétől. Az idei szezonban a csatár 29 gólt szerzett a spanyol bajnokságban, ezzel gólkirály és európai aranycipős lett.

Ha a válogatott játékos szerződése valóban összejön a bajor együttesnél, akkor ő lehet a müncheni alakulat történetének legdrágább labdarúgója.