Vágólapra másolva!
Újabb focista távozott a Real Madridtól: a kiályi gárda kölcsönadta Albert Celadest a francia Girondins Bordeaux-nak, amely viszont Carmel Meriemet passzolta át a Marseille-nek.

A Blackburn Rovers szeretné kölcsönvenni a Lazio középpályását, Dino Baggiót. A Bolton Wanderers cáfolta, hogy szeretnék leigazolni az AC Milan brazil védőjét, RoqueJúniort, Ibrahima Ba viszont az angolokhoz igazolhat. A Liverpool állítólag a cseh Vladimir Smícert is felajánlotta a készpénz mellett a Valenciának Roberto Ayaláért.

Az Inter francia középpályásáért, Stéphane Dalmat-ért ügynöke szerint két angol élvonalbeli klub is bejelentkezett. A Paris Saint-Germain fel akarja bontani a nyáron igazolt svájci középpályás, Hakan Yakin szerződését, mert a focista a párizsiak engedélye nélkül megoperáltatta magát.

Az Atlético Madrid hosszas huzavona után leigazolta a Mallorca középpályását, Álvaro Novót. A Mallorca másik focistája, Carlos a Sevilla felé tart. A Murcia szeretné megkapni kölöcsönbe a Barcelona német kapusát, Roberto Enkét. Az Osasuna bejelentkezett az uruguayi Nacional kameruni csatáráért, Pierre Webóért.

A német Hannover az angol szélsőt, Julian Grayt teszteli, aki legutóbb a Crystal Palace-ban szerepelt. A Numancia spanyol labdarúgója, Carlos Javier Cuellar a Leeds Unitednél szerepel próbajátékon. A Stade Rennes megszerezte a Lyon csatárát, Tony Vairelles-t, akire a francia bajnokcsapatnál nem tartottak igényt.

A Bastia is támadót szeretne igazolni, kiszemeltje a Nantes-ban futballozó Hassan Ahamada és a Montpellier játékosa, Frode Mansaré.