Vágólapra másolva!
A Bolton Wanderers végül szerződést ajánlott a hetek óta próbajátékon szereplő francia középpályásnak, Ibrahim Bának, aki legutóbb a Milanban szerepelt. A Nantes középhátvédje, Pascal Delhommeau kölcsönbe a francia élvonal újoncához, a Le Manshoz kerülhet.

Az FC Sevilla középhátvédje, Pablo Alfaro hamarosan meghosszabbíthatja szerződését. Az orosz bajnokságban második helyen álló Szaturn-REN TV leigazolta az argentin Independiente középpályását, Lucas Pusinerit. A Bayern München mestere, Ottmar Hitzfeld elismerte, hogy a bajorok érdeklődnek a Boca Juniors fiatal csatára, Carlos Alberto Tévez iránt.

A nyáron az olasz Perugiához szerződött angol csatár, Jay Bothroyd máris felkeltette a Lazio és a Parma érdeklődését. A Manchester United a hírek szerint szerződést ajánlott a nyári U17-es vébén szerepelt két nigériai csatárnak, John Mikelnek és Isaac Promise-nak. A Celticet hírbe hozták a spanyol Ivan de la Penával, aki az előző szezont az Espanyolban töltötte.

A Chelsea bejelentkezett a Juventus védőjéért, Mark Iulianóért. Az Olympique Lyon szívesen kölcsönvette volna a Liverpool fiatal francia támadóduóját, Anthony le Tallecet és Florence Sinama-Pongollét, de a Vörösök nem egyeztek bele a transzferbe.

Az Aston Villa utánpótlás-válogatott csatára, Peter Crouch kölcsönbe a másodosztályú Norwich Cityhez került. A skót Rangers FC kiszemeltje a Division One-ban szereplő Sheffield United középpályása, Michael Brown. A Newcastle United a West Hamnek adhatja kölcsön védőjét, Wayne Quinnt. A Fenerbahce leigazolta a Denizlispor válogatott védőjét, Servet Cetint.