Vágólapra másolva!
Az Everton kölcsönadta svéd középpályását, Niclas Alexanderssont a másodosztályú West Ham Unitednek. A brazil Santos játékmesterét, Diegót a hírek szerint a Manchester United és a Blackburn Rovers is figyeli.

A Bayer Leverkusen brazil középhátvédjét, Lúciót a Juventus és a Chelsea is szeretné megszerezni a következő szezonra - a németek állítólag már a bekk utódját is kinézték a Santos focistája, Alex személyében.

Az Internazionale megfigyelői kedvező jelentéseket tettek az ausztrál utánpótlás-válogatott védőről, Patrick Kisnorbóról, aki a skót Heartsban futballozik. A Parma és a Bologna és Óceniában fedezett fel egy ifjú tehetséget: mindkét klub próbajátékra hívta a mindössze 17 éves, új-zélandi Stephen Oldót, aki hazája utánpótlás-válogatottjának csapatkapitánya.

A Real Oviedo utánpótlás-válogatott védőjét, Sergiót a Real Madridnak sikerült elhappolnia a Manchester United elől. A Coventry mellett a skót Dundee FC is szeretné leigazolni a jelenleg csapat nélküli Fabrizio Ravanellit.

A Juventus az AC Milan középpályását, Massimo Ambrosinit szemelte ki, a Milan viszont a francia Lille védőjét, Eric Abidalt szemelte ki. A Perugia és a Leeds is a japán élvonalból szeretne erősíteni, mindkét egyesület felfigyelt a Kyoto Purple Sanga középpályására, Macui Daiszukéra.

A Portsmouth kölcsönadta skót válogatott szélsőjét, Kevin Harpert a másodosztályú Norwich Citynek.