Vágólapra másolva!
A francia Paris St. Germain labdarúgócsapata bejelentette, szeretné szerződtetni a Manchester United kapusát, Fabien Barthezt. A világ- és Európa-bajnok hálóőr az idény során csak a kispadon kapott helyet, miután Sir Alex Ferguson az amerikai Tim Howardot favorizálja.

A PSG elnöke, Francis Graille jelezte, szívesen szerződtetnék Fabien Barthezt, a kontraktust csupán a fizetés hiúsíthatja meg. Ám Graille úgy véli, sokkal jobb esély van a tárgyalásra most, hogy a MU elnöke, Peter Kenyon távozott a klub éléről.

"Már felvettük a kapcsolatot Barthezzel. Fantasztikus lenne, ha világbajnokot szerződtethetnénk a PSG-hez, ha már a nyáron elveszítettünk egyet Ronaldinho személyében. Tudjuk, hogy a Premiership fizetéseivel nem vetekedhetünk, de a tárgyalássorozat sokkal zökkenőmentesebb lesz azzal, hogy Peter Kenyon helyett már David Gill a főnök" - nyilatkozta Graille a Daily Express című újságnak.

A PSG számára azért lenne fontos Barthez megszerzése, mert a párizsiak első számú kapusa, Lionel Letizi súlyos sérülése miatt hónapokig nem állhat a szakvezetés rendelkezésére.