Vágólapra másolva!
A VfL Bochum a következő szezonra megszerezte a Schalke cseh utánpótlás-válogatott balszélsőjét, Filip Trojant. A Galatasaray csatára, Ümit Karan négy évvel meghosszabbította szerződését azt isztambuliaknál.

A Valencia közel áll ahhoz, hogy leigazolja az FC Metz fiatal kapusát, Ludovic Butelle-t. A Barcelona a hírek szerint a Juventus francia csatárára, David Trézéguet-re hajtott rá.

A Werder Bremen görög támadója, Angelosz Hariszteasz a nyáron távozni akar a klubtól, mert kevés játéklehetőséget kap. A Sao Paulo FC állítólag szeretné hazacsábítani a Hertha brazil csatárát, Luizaót.

A Southampton veterán védője, Gary Monk a harmadosztályú Barnsley-ba igazolt. A Heerenveen finn középpályását, Mika Väyrynent a Feyenoord szemelte ki. A NAC Breda magyar focistájával, Fehér Csabával a Feyenoord után a Bayern Münchent is kapcsolatba hozták.

A Strasbourg svéd védője, Mikael Dorsin a nyáron hazatérhet a Djurgardensbe. A Málaga portugál támadója, Edgar kijelentte: hajlandó meghosszabbítani nyáron lejáró szerződését.

A norvég Stabaek leigazolta a dán válogattott támadó, Martin Jörgensen öccsét, Mads Jörgensent.