Vágólapra másolva!
A hét végi, Real Zaragoza elleni vereség után lemondott vezetőedző posztjáról Radomir Antic, a Celta Vigo szerb mestere. Antic két hónap alatt kilenc mérkőzésen mindössze hét pontot szerzett együttesével.

Pontosan két hónapot töltött a Celta Vigo kispadján Radomir Antic, de mivel kilenc mérkőzésen összesen hét pontot tudott szerezni csapatával, már le is mondott. A szerb szakembert január 29-én nevezte ki a vezetőség a menesztett Miguel Angel Lotina helyére, a Celta ekkor még egy ponttal a kiesőzóna előtt állt, jelen pillanatban viszont csak a 19. helyet foglalja el, hátránya négy pont az éppen bennmaradást jelentő 17. pozícióban lévő Mallorcával szemben.

A csapat a hét végén 2-0-ra kikapott a Real Zaragozától, korábban pedig kiesett az Arsenallal szemben a Bajnokok Ligájából is.

"Remélem, lépésemmel elősegítem a csapat megmenekülését ebből a komplikált szituációból. Nagyon köszönöm az elnöknek és mindenkinek, akik tisztelettel bántak velem a nehéz időkben is" - nyilatkozta Antic. A szakember korábban megfordult a Barcelona, a Real Madrid és az Atletico Madrid kispadján is, az utóbbi időben pedig mint a Tottenham következő szakvezetőjét emlegetik.