Vágólapra másolva!
A Sopron NB I-es labdarúgócsapata leigazolta Szekeres Tamást és Földvári Csabát, míg Szabó Ottó kölcsönben került a Matávhoz.

A soproniak két évre szerződtették a Ferencvárossal közös megegyezéssel szerződést bontott, a védelemben és a középpályán egyaránt bevethető Földvárit, aki legutóbb a másodosztályú BKV Előre csapatában szerepelt kölcsönben.

Debrecenből érkezett a korábban a Ferencvárost is megjárt válogatott védő, Szekeres Tamás. A tapasztalt labdarúgó egy évre szerződött Sopronba, ám ha a bajnoki mérkőzések 75 százalékán szerepel, ez automatikusan együtt jár a kontraktus további egy évvel való meghosszabbításával.

A soproniak szerették volna végleg leigazolni az olimpiai válogatott kapust, Balogh Jánost. Vele sikerült is megállapodni, előző klubjával, a Debrecennel történt tárgyalások eredményeképp viszont csak egy évre kölcsönbe szerezték meg. Pont került az előző évadban az MTK-ban szerepelt szlovák ballábas középpályás, Szabó Ottó ügyére is, a játékost szintén kölcsönben szerezte meg a Matáv FC.